Discantus-kuoro

Discantus on laulavaa naisenergiaa!

Discantuksen kevään 2023 konsertteja

Kevät koittaa – tervetuloa Soi, lauluni! -konserttiin Vuosaaren kirkkoon sekä kuorokatselmukseen Tampere-talolle

Kuva: Antti Laukkanen

Keväällä taas lauletaan – tervetuloa konserttiimme Vuosaareen sekä kuorokatselmukseen Tampereelle:

  • ti 23.5. kello 19 Soi, lauluni! -konsertti, Vuosaaren kirkko, Satamasaarentie 7. Vieraana sisarkuoromme Solina Hyvinkäältä.
  • pe 16.6. kello 16.30 Tampereen Sävelen kuorokatselmus, Tampere-talo, Yliopistonkatu 55

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa, niin saat ajankohtaista tietoa keikoistamme.

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on vuosaarelainen tavoitteellisesti harjoitteleva naiskuoro, joka on viimeisten vuosien aikana kehittynyt huomionarvoiseksi kuoroksi maamme naiskuorokentällä. Discantuksen ensimmäinen äänite "Säteitä" julkaistiin 2012 ja ensimmäinen joululevy "Tähtiä hangella" julkaistiin syksyllä 2017. Vuonna 2018 vietimme 40-vuotisjuhlavuotta, jota juhlistimme uudella levyllä, juhlavuoden konsertilla ja kilpamatkalla. Kuoro laulaa monipuolista ohjelmistoa nykysävellyksistä perinteisempään musiikkiin, kansanlauluista viihteellisempään musiikkiin, hengellistä musiikkia unohtamatta. Kuoro konsertoi aktiivisesti ja osallistuu erilaisiin kuorotapahtumiin ja - katselmuksiin. Kuorolla on myös runsaasti kilpailukokemusta: vuonna 2019 Tampereen Sävelessä Discantus palkittiin kahdella hopealla, 2018 Canta al Marissa Discantus palkittiin hopeadiplomeilla, 2015 Discantus palkittiin kolmella hopealla Tampereen Sävelessä, kansainvälisessä kuorokatselmuksessa ja 2014 Discantus valittiin vuoden kellokaskuoroksi.

Kommentointi on suljettu.