Discantus-kuoro

Discantus on laulavaa naisenergiaa!

Konsertti, Gabriel Fauré: Requiem

Tervetuloa kevätkonserttiimme! Hengelliseen musiikkiin painottuvassa konsertissamme esitämme Gabriel Faurén seitsenosaisen Requiemin lisäksi myös muuta Faurén ja Eva Ugalden musiikkia. Konsertin johtaa Nina Melasalmi, säestäjänä urkuri Teija Tuukkanen.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma ovelta 20€.

Aika: sunnuntai 14.4. klo 17

Paikka: Vuosaaren kirkko, Satamasaarentie 7, Helsinki

Tapahtumasivu Facebookissa

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on vuosaarelainen tavoitteellisesti harjoitteleva naiskuoro, joka on viimeisten vuosien aikana kehittynyt huomionarvoiseksi kuoroksi maamme naiskuorokentällä. Discantuksen ensimmäinen äänite "Säteitä" julkaistiin 2012 ja ensimmäinen joululevy "Tähtiä hangella" julkaistiin syksyllä 2017. Vuonna 2018 vietimme 40-vuotisjuhlavuotta, jota juhlistimme uudella levyllä, juhlavuoden konsertilla ja kilpamatkalla. Kuoro laulaa monipuolista ohjelmistoa nykysävellyksistä perinteisempään musiikkiin, kansanlauluista viihteellisempään musiikkiin, hengellistä musiikkia unohtamatta. Kuoro konsertoi aktiivisesti ja osallistuu erilaisiin kuorotapahtumiin ja - katselmuksiin. Kuorolla on myös runsaasti kilpailukokemusta: vuonna 2019 Tampereen Sävelessä Discantus palkittiin kahdella hopealla, 2018 Canta al Marissa Discantus palkittiin hopeadiplomeilla, 2015 Discantus palkittiin kolmella hopealla Tampereen Sävelessä, kansainvälisessä kuorokatselmuksessa ja 2014 Discantus valittiin vuoden kellokaskuoroksi.

Kommentointi on suljettu.