Discantus-kuoro

Discantus on laulavaa naisenergiaa!

Toiminta

Discantus on laulavaa naisenergiaa, laulun riemu kuuluu ja näkyy esityksissä

Kuoro harjoittelee Vuosaaressa torstai-iltaisin, olemme järjestäneet kuorolaisille mahdollisuuden saada henkilökohtaista lauluopetusta harjoitusiltoina. Lisäksi kehitämme yhteisiä laulutaitojamme kokoontumalla laulukursseille, joita järjestetään muutamia kertoja vuodessa OK-opintokeskuksen tuella.

Harjoitusten ja opintokurssien lisäksi kuoro osallistuu aktiivisesti Itä-Helsingin kulttuuritapahtumiin ja erilaisiin kuorofestivaaleihin ja -katselmuksiin.
Vuosaaren seurakunta on Discantuksen pitkän linjan yhteistyökumppani. Kuoro harjoittelee seurakunnan tiloissa ja esiintyy vuorostaan seurakunnan eri tilaisuuksissa. Jumalanpalveluksissa avustaminen, kauneimmissa joululauluissa laulaminen, perinteikäs yhteisvastuukonsertti ja erilaiset konserttitapahtumat ovat osana Discantuksen ohjelmaa.

Discantus järjestää vuosittain omia joulukonsertteja sekä yleensä vähintään yhden muun isomman konsertin joko syksyllä tai keväällä. Kuoro on konsertoinut yhdessä mm. Järvenpään Naislaulajiat Ainottarien, Naiskuoro Solinan, Sairaanhoitajalaulajien, Joensuun Naislaulajien, Keravan Mieslaulajien, Vuosaaren Mieslaulajien sekä Puotin Laulun kanssa.

Kuoroon liittyminen

Kuoroon otetaan uusia laulajia kauden alussa, seuraa ilmoittelua paikallislehdissä ja nettisivullamme. Ilmoittaudu koelauluun tai pyydä lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä >>

Aiempi kuorokokemus toivottavaa ja nuotinlukutaito on eduksi mutta ei pakollista.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s