Discantuksen syksyn ja talven tapahtumia

Koronan aiheuttamat rajoitukset on vihdoin pystytty lähes kokonaan poistamaan ja Discantus on harjoitellut syyskauden normaaliin tapaan. Iloksemme tiedossa on myös pitkästä aikaa tapahtumia ja konsertteja! Kiitos kaikille tukijoillemme, jotka ovat haastavinakin aikoina mahdollistaneet, että kuoromme voi jatkossakin tarjota elämyksiä. Riveihimme mahtuu toki myös lisääkin kannatusjäseniä: lähetä meille sähköpostia discantusry(at)gmail.com, niin kerromme sinulle lisää kannatusjäsenen velvoitteista ja eduista! Alla tarkempia tietoja vilkkaasta loppuvuodestamme.

Vuosaari 21 – Kangaslammen rannat -kuoroteoksen kantaesitys Vuosaaren valojuhlilla

Helsinkiläinen vapaa teatteri Klockriketeatern pyysi keväällä Discantusta osaksi Vuosaari 21 -projektin loppuhuipennusta Pohjoisen Vuosaaren valojuhlassa. Kuoro sai harjoiteltavakseen Juha Kujanpään säveltämän, Kastehelmi Korpijaakon sanoittaman uuden kuoroteoksen ”Kangaslammen rannat”. Teos kantaesitetään 21.11. Vuosaaren Kangaslammella. Tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy. Teoksen ohjaa Dan Henriksson, kuoroa johtaa Nina Melasalmi.

”Luopumisen ja toivon paviljongeissa, valon ja varjon leikkien kautta, jätämme samalla jäähyväiset monivuotiselle projektille Vuosaaren maisemissa ja asukkaiden parissa. Illan hämärtyessä uusi valoteos ja vastasyntyneet valo-olennot johdattelevat meitä muistojen kautta kohti kevään valoa. Teos on osa Pohjoisen Vuosaaren valojuhlia.” (Lähde: Klockriken Vuosaari 21 -tapahtumasivu)

”Mutta mitä on hyvä elämä? Hyvä elämä on sielunrauhaa.”

Joulukonsertit 2021

Discantus-kuoron tunnelmalliset joulukonsertit tuovat joulumieltä tänä vuonna kolmeen kaupunginosaan. Jo ennestään tuttujen Vuosaaren kirkon sekä Myllypuron kirkon lisäksi esiinnymme ensimmäistä kertaa myös upeassa Paavalin kirkossa. Konsertteihimme on vapaa pääsy ja käsiohjelman voi ostaa ovelta hintaan 20€.

Discantus-kuoro, Joulun aikaan -konsertit 2021

to 9.12. klo 19:00 Paavalinkirkko, Sammatintie 5, 00550 Helsinki

la 11.12. klo 18:00 Vuosaaren kirkko, Satamasaarentie 7, 00980 Helsinki

ke 15.12. Myllypuron kirkko, Neulapadontie 12, 00920 Helsinki, Suomi

Lisäksi Discantus avustaa Vuosaaren kirkon Kauneimmat joululaulut -tapahtumassa su 19.12. klo 16:00.

Create a website or blog at WordPress.com