Discantus-kuoro

Kevätrientoja

Reipasta kuorokevättä kaikille!

Yksi etappi saavutettu ja Discantuksen uuden julkaisun äänitykset on valmiina, levy julkaistaan suurin odotuksin vuoden lopulla.

Harjoituskausi on hyvällä mallilla ja kevään aikana Discantusta tullaan näkemään kutsuttuna erilaisissa tilaisuuksissa ja meitä voi kuulla myös seurakunnan messuavustajana.

Kuoroharrastus suo jännittäviä esiintymiskokemuksia.

Discantus Sisters esiintyi vuoden 2016 vuosaarelaiseksi valitun kouluneuvos Jyrki Lohen kunniaksi järjestetyssä tilaisuudessa Vuosaaren Pokkarissa helmikuussa.

Helsingin kaupungintalolle Discantus on saanut kunnian tulla kutsutuksi esiintymään Jussi Pajusen isännöimän Eufasa konferenssin vierailun yhteydessä maaliskuussa.

Kevätkonserttejakin on kolme, tee nyt varaus kalenteriisi.

  • ma 15.5. Hyvinkää, yhdessä Solinan kanssa
  • pe 19.5. KuoroEspoo, yhteiskonsertti Esmilan kanssa
  • su 21.5. Vuosaaren kirkko

Lisätietoja kuoron esiintymiskalenterissa ja ilmoituksissamme, tai ota yhteyttä.

www.facebook.com/discantus.kuoro  | www.discantus.net | discantusry@gmail.com

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on Vuosaarelainen tavoitteellisesti harjoitteleva naiskuoro, joka on viimeisten vuosien aikana kehittynyt huomionarvoiseksi kuoroksi maamme naiskuorokentällä. Discantuksen ensimmäinen äänite "Säteitä" julkaistiin 2012 ja ensimmäinen joululevy "Tähtiä hangella" julkaistiin syksyllä 2017. Vuonna 2018 vietämme 40-vuotisjuhlavuotta, jota juhlistamme uudella levyllä, juhlavuoden konsertilla ja kilpamatkalla. Kuoro laulaa monipuolista ohjelmistoa nykysävellyksistä perinteisempään musiikkiin, kansanlauluista viihteellisempään musiikkiin, hengellistä musiikkia unohtamatta. Kuoro konsertoi aktiivisesti ja osallistuu erilaisiin kuorotapahtumiin ja - katselmuksiin. Vuonna 2015 Discantus palkittiin kolmella hopealla Tampereen Sävel, kansainvälisessä kuorokatselmuksessa ja 2014 Discantus valittiin vuoden kellokaskuoroksi.

Kommentointi on suljettu.