Discantus-kuoro

Kevätkausi pyörähtää käyntiin

Kiitellyn joulukonsertin ja pienen hengähdystauon jälkeen on aika kääntää katse kohti aurinkoa. Kevätkausi alkaa treenien merkeissä 7.1.2016 ja päättyy kevätkonserttiin, jonka päivämäärä on 15.5.2016.

Kauden aikana Discantus-kuoroa tullaan kuulemaan useita kertoja avustajana Vuosaaren kirkossa ja olemme mukana esiintymässä Yhteisvastuukonsertissa su 7.2 klo 18.00, konsertissa laulavat lisäksemme Kodaly kuoro ja Helsingin lauluveljet.

Valmisteltavien asioiden listalla on myös Vuosaaren Juhlavuosi ”50 vuotta” ja sen kunniaksi järjestettävä lokakuinen Gaala, jonne Discantus Sisters on kutsuttu esiintymään.

 

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on naiskuoro, joka on toimintansa aikana kehittynyt huomionarvoiseksi naiskuoroksi. Sen laaja-alainen ja monipuolinen ohjelmisto vaihtelee perinteisestä kuoromusiikista ja viihdemusiikista moderniin naiskuorokuoromusiikkiin. julkaissut oman äänitteen "Säteitä" ja järjestää vuosittain omia konsertteja.

Kommentointi on suljettu.