Discantus-kuoro

Discantus on laulavaa naisenergiaa!

Kevätkausi pyörähtää käyntiin

Kiitellyn joulukonsertin ja pienen hengähdystauon jälkeen on aika kääntää katse kohti aurinkoa. Kevätkausi alkaa treenien merkeissä 7.1.2016 ja päättyy kevätkonserttiin, jonka päivämäärä on 15.5.2016.

Kauden aikana Discantus-kuoroa tullaan kuulemaan useita kertoja avustajana Vuosaaren kirkossa ja olemme mukana esiintymässä Yhteisvastuukonsertissa su 7.2 klo 18.00, konsertissa laulavat lisäksemme Kodaly kuoro ja Helsingin lauluveljet.

Valmisteltavien asioiden listalla on myös Vuosaaren Juhlavuosi ”50 vuotta” ja sen kunniaksi järjestettävä lokakuinen Gaala, jonne Discantus Sisters on kutsuttu esiintymään.

 

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on vuosaarelainen tavoitteellisesti harjoitteleva naiskuoro, joka on viimeisten vuosien aikana kehittynyt huomionarvoiseksi kuoroksi maamme naiskuorokentällä. Discantuksen ensimmäinen äänite "Säteitä" julkaistiin 2012 ja ensimmäinen joululevy "Tähtiä hangella" julkaistiin syksyllä 2017. Vuonna 2018 vietimme 40-vuotisjuhlavuotta, jota juhlistimme uudella levyllä, juhlavuoden konsertilla ja kilpamatkalla. Kuoro laulaa monipuolista ohjelmistoa nykysävellyksistä perinteisempään musiikkiin, kansanlauluista viihteellisempään musiikkiin, hengellistä musiikkia unohtamatta. Kuoro konsertoi aktiivisesti ja osallistuu erilaisiin kuorotapahtumiin ja - katselmuksiin. Kuorolla on myös runsaasti kilpailukokemusta: vuonna 2019 Tampereen Sävelessä Discantus palkittiin kahdella hopealla, 2018 Canta al Marissa Discantus palkittiin hopeadiplomeilla, 2015 Discantus palkittiin kolmella hopealla Tampereen Sävelessä, kansainvälisessä kuorokatselmuksessa ja 2014 Discantus valittiin vuoden kellokaskuoroksi.

Kommentointi on suljettu.