Discantus-kuoro

Discantus on laulavaa naisenergiaa!

Joulukonsertti Vuosaaren kirkossa

Tie joulun luo -konsertti

Discantus-kuoro ja artistivieraana Pepe Willberg

la 12.12.2015 klo 19:00

Vuosaaren kirkko, Satamasaarentie 7, 00980 Helsinki

Liput ennakkoon 18 eur/kpl tai ovelta 20 eur/kpl
Ennakkomyynti on alkanut, lippuja saat kuorolaisilta tai ottamalla yhteyttä discantusry(at)gmail.com

Lisätietoja, ennakkolipun tilausohje >>

Tervetuloa!

Discantus -kuoro ja Pepe Willberg Vuosaaren kirkko 12.12.2015 klo 19:00

Discantus -kuoro ja Pepe Willberg
Vuosaaren kirkko 12.12.2015 klo 19:00 Klikkaa kuvaa ja lataa .pdf tapahtumaesite.

www.facebook.com/discantus.kuoro

Tapahtumasivu avattu Facebookissa

WP_20151126_014

Discantus on naiskuoro, joka harjoittelee tavoitteellisesti ja on kehittynyt huomionarvoiseksi kuoroksi. Sen laaja-alainen ja monipuolinen ohjelmisto vaihtelee perinteisestä kuoromusiikista ja viihdemusiikista moderniin naiskuoromusiikkiin.
Discantus järjestää vuosittain omia konsertteja ja osallistuu aktiivisesti Itä-Helsingin kulttuuritapahtumiin ja erilaisiin kuorofestivaaleihin. Discantus sisters on myös pidetty esiintyjä kutsuttuna syntymäpäiville tai yritystilaisuuksiin.

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on vuosaarelainen tavoitteellisesti harjoitteleva naiskuoro, joka on viimeisten vuosien aikana kehittynyt huomionarvoiseksi kuoroksi maamme naiskuorokentällä. Discantuksen ensimmäinen äänite "Säteitä" julkaistiin 2012 ja ensimmäinen joululevy "Tähtiä hangella" julkaistiin syksyllä 2017. Vuonna 2018 vietimme 40-vuotisjuhlavuotta, jota juhlistimme uudella levyllä, juhlavuoden konsertilla ja kilpamatkalla. Kuoro laulaa monipuolista ohjelmistoa nykysävellyksistä perinteisempään musiikkiin, kansanlauluista viihteellisempään musiikkiin, hengellistä musiikkia unohtamatta. Kuoro konsertoi aktiivisesti ja osallistuu erilaisiin kuorotapahtumiin ja - katselmuksiin. Kuorolla on myös runsaasti kilpailukokemusta: vuonna 2019 Tampereen Sävelessä Discantus palkittiin kahdella hopealla, 2018 Canta al Marissa Discantus palkittiin hopeadiplomeilla, 2015 Discantus palkittiin kolmella hopealla Tampereen Sävelessä, kansainvälisessä kuorokatselmuksessa ja 2014 Discantus valittiin vuoden kellokaskuoroksi.

Kommentointi on suljettu.