Discantus-kuoro

Joulukonsertti Vuosaaren kirkossa

Tie joulun luo -konsertti

Discantus-kuoro ja artistivieraana Pepe Willberg

la 12.12.2015 klo 19:00

Vuosaaren kirkko, Satamasaarentie 7, 00980 Helsinki

Liput ennakkoon 18 eur/kpl tai ovelta 20 eur/kpl
Ennakkomyynti on alkanut, lippuja saat kuorolaisilta tai ottamalla yhteyttä discantusry(at)gmail.com

Lisätietoja, ennakkolipun tilausohje >>

Tervetuloa!

Discantus -kuoro ja Pepe Willberg Vuosaaren kirkko 12.12.2015 klo 19:00

Discantus -kuoro ja Pepe Willberg
Vuosaaren kirkko 12.12.2015 klo 19:00 Klikkaa kuvaa ja lataa .pdf tapahtumaesite.

www.facebook.com/discantus.kuoro

Tapahtumasivu avattu Facebookissa

WP_20151126_014

Discantus on naiskuoro, joka harjoittelee tavoitteellisesti ja on kehittynyt huomionarvoiseksi kuoroksi. Sen laaja-alainen ja monipuolinen ohjelmisto vaihtelee perinteisestä kuoromusiikista ja viihdemusiikista moderniin naiskuoromusiikkiin.
Discantus järjestää vuosittain omia konsertteja ja osallistuu aktiivisesti Itä-Helsingin kulttuuritapahtumiin ja erilaisiin kuorofestivaaleihin. Discantus sisters on myös pidetty esiintyjä kutsuttuna syntymäpäiville tai yritystilaisuuksiin.

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on naiskuoro, joka on toimintansa aikana kehittynyt huomionarvoiseksi naiskuoroksi. Sen laaja-alainen ja monipuolinen ohjelmisto vaihtelee perinteisestä kuoromusiikista ja viihdemusiikista moderniin naiskuorokuoromusiikkiin. julkaissut oman äänitteen "Säteitä" ja järjestää vuosittain omia konsertteja.

Kommentointi on suljettu.