Discantus-kuoro

Discantus-kuoroon haetaan uusia laulajia

Kuoron kausi alkaa kuoroon pyrkijäisillä to 27.8. klo 17:30 alkaen. Merirasti-kappeli, Jaluspolku 3, Helsinki

Discantus-kuoroon voi tulla osallistumalla pyrkijäisiin, mieti valmiiksi joku laulu, jonka haluat laulaa näytteeksi laulutaidostasi. Uudelta laulajalta edellytämme lauluharrastukseen sitoutumista, jonka osoitat osallistumalla kuoron harjoituksiin torstaisin klo 18-21 välisenä aikana.

Tule rohkeasti mukaan, nuotinlukutaito ja aiempi kuorolaulukokemus on suotavaa, mutta ei pakollista!

Lisätietoja Nina Melasalmi, puh. 050 363 2171

Katso myös:
www.discantus.net
www.facebook.com/discantus.kuoro

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on naiskuoro, joka on toimintansa aikana kehittynyt huomionarvoiseksi naiskuoroksi. Sen laaja-alainen ja monipuolinen ohjelmisto vaihtelee perinteisestä kuoromusiikista ja viihdemusiikista moderniin naiskuorokuoromusiikkiin. julkaissut oman äänitteen "Säteitä" ja järjestää vuosittain omia konsertteja.

Kommentointi on suljettu.