Discantus-kuoro

Art goes Kapakka -kuorojen kierros 13.8.2015

Art goes Kapakka -kaupunkifestivaali järjestetään 21. kerran Helsingin keskeisissä kapakoissa, baareissa, kahviloissa ja ravintoloissa 13.-22.8.2015.

Kuorojen Kierrosta vietetään osana Art goes Kapakka -festivaalia torstaina 13.8.2015. Viime vuonna mukaan lähti ennätysmäärä kuoroja ja lauluryhmiä, yhteensä 115 ryhmää, eli yli 2100 laulajaa.

Kuorojen Kierros aloittaa 10-päiväisen taidefestivaalin, joka tarjoaa yli 30:ssä festivaaliravintolassa yli 300 huippuesitystä. Art goes Kapakka on Helsingin juhlaviikkojen yhteistyöfestivaali. Kaikkiin tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy.

Kuorojen Kierros alkaa yhteiskonsertilla, joka on järjestetty perinteisesti Senaatintorilla. Massiivinen kuorojen konsertti alkaa klo 19.00 ja kestää noin 30 minuuttia. Konsertin jälkeen kuorot lähtevät kiertämään festivaaliravintoloita ja esityksiä nähdään klo 20 lähtien klo 23 saakka puolen tunnin välein.

Discantus esiintyy

  • Corona baari, Eerikinkatu 11, klo 21:00
  • Ølhus Oslo, Haapaniemenkatu 3-5, klo 22:30

Tutustu Art goes Kapakka -festivaaliin osoitteessa www.artgoeskapakka.fi.

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on naiskuoro, joka on toimintansa aikana kehittynyt huomionarvoiseksi naiskuoroksi. Sen laaja-alainen ja monipuolinen ohjelmisto vaihtelee perinteisestä kuoromusiikista ja viihdemusiikista moderniin naiskuorokuoromusiikkiin. julkaissut oman äänitteen "Säteitä" ja järjestää vuosittain omia konsertteja.

Kommentointi on suljettu.