Discantus-kuoro

Discantus on laulavaa naisenergiaa!

Art goes Kapakka -kuorojen kierros 13.8.2015

Art goes Kapakka -kaupunkifestivaali järjestetään 21. kerran Helsingin keskeisissä kapakoissa, baareissa, kahviloissa ja ravintoloissa 13.-22.8.2015.

Kuorojen Kierrosta vietetään osana Art goes Kapakka -festivaalia torstaina 13.8.2015. Viime vuonna mukaan lähti ennätysmäärä kuoroja ja lauluryhmiä, yhteensä 115 ryhmää, eli yli 2100 laulajaa.

Kuorojen Kierros aloittaa 10-päiväisen taidefestivaalin, joka tarjoaa yli 30:ssä festivaaliravintolassa yli 300 huippuesitystä. Art goes Kapakka on Helsingin juhlaviikkojen yhteistyöfestivaali. Kaikkiin tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy.

Kuorojen Kierros alkaa yhteiskonsertilla, joka on järjestetty perinteisesti Senaatintorilla. Massiivinen kuorojen konsertti alkaa klo 19.00 ja kestää noin 30 minuuttia. Konsertin jälkeen kuorot lähtevät kiertämään festivaaliravintoloita ja esityksiä nähdään klo 20 lähtien klo 23 saakka puolen tunnin välein.

Discantus esiintyy

  • Corona baari, Eerikinkatu 11, klo 21:00
  • Ølhus Oslo, Haapaniemenkatu 3-5, klo 22:30

Tutustu Art goes Kapakka -festivaaliin osoitteessa www.artgoeskapakka.fi.

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on vuosaarelainen tavoitteellisesti harjoitteleva naiskuoro, joka on viimeisten vuosien aikana kehittynyt huomionarvoiseksi kuoroksi maamme naiskuorokentällä. Discantuksen ensimmäinen äänite "Säteitä" julkaistiin 2012 ja ensimmäinen joululevy "Tähtiä hangella" julkaistiin syksyllä 2017. Vuonna 2018 vietimme 40-vuotisjuhlavuotta, jota juhlistimme uudella levyllä, juhlavuoden konsertilla ja kilpamatkalla. Kuoro laulaa monipuolista ohjelmistoa nykysävellyksistä perinteisempään musiikkiin, kansanlauluista viihteellisempään musiikkiin, hengellistä musiikkia unohtamatta. Kuoro konsertoi aktiivisesti ja osallistuu erilaisiin kuorotapahtumiin ja - katselmuksiin. Kuorolla on myös runsaasti kilpailukokemusta: vuonna 2019 Tampereen Sävelessä Discantus palkittiin kahdella hopealla, 2018 Canta al Marissa Discantus palkittiin hopeadiplomeilla, 2015 Discantus palkittiin kolmella hopealla Tampereen Sävelessä, kansainvälisessä kuorokatselmuksessa ja 2014 Discantus valittiin vuoden kellokaskuoroksi.

Kommentointi on suljettu.