Discantus-kuoro

Kevätkonsertti 17.5.2015

Discantus-kuoron keväinen konsertti ”Sydämeni laulu” niin perinteisten kuin uudempien sävelmien tunnelmissa. Ohjelmassa mm. pari hienoa modernia Ave Mariaa, muinaisislantilaisia ja -englantilaisia tekstejä ja vähän kesäisiä, mutta myös haikeita tunnelmia.

Johtaa Nina Melasalmi.

Liput ovelta 15 € ja ennakkoon kuorolaisilta 12 €.

Tervetuloa!

Kevätkonsertti 17.5

Tapahtumasivu Facebookissa

Discantus on naiskuoro, joka harjoittelee tavoitteellisesti ja on kehittynyt huomionarvoiseksi naiskuoroksi. Sen laaja-alainen ja monipuolinen ohjelmisto vaihtelee perinteisestä kuoromusiikista ja viihdemusiikista moderniin naiskuoromusiikkiin.

Discantus järjestää vuosittain omia konsertteja ja osallistuu aktiivisesti Itä-Helsingin kulttuuritapahtumiin ja erilaisiin kuorofestivaaleihin. Discantus sisters on myös pidetty esiintyjä kutsuttuna syntymäpäiville tai yritystilaisuuksiin.

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on naiskuoro, joka on toimintansa aikana kehittynyt huomionarvoiseksi naiskuoroksi. Sen laaja-alainen ja monipuolinen ohjelmisto vaihtelee perinteisestä kuoromusiikista ja viihdemusiikista moderniin naiskuorokuoromusiikkiin. julkaissut oman äänitteen "Säteitä" ja järjestää vuosittain omia konsertteja.

Kommentointi on suljettu.