Discantus-kuoro

Discantus on laulavaa naisenergiaa!

Presidentti Niinistö Suomen Naiskuoroliiton 70-vuotisjuhlien suojelijaksi

Suomen Naiskuoroliitto juhlistaa 70-vuotista taivaltaan 20.-23.3.2015 perustajansa, Anna Mäkelän (1891-1957) kotikaupungissa Lahdessa. Suomen Naiskuoroliitossa on jäseniä yli kaksi tuhatta ja Lahteen saapuu juhlimaan syntymäpäivä heistä yli 800 laulavaa naista.

Lisätietoja www.naiskuoropaivat.com

Presidentti Niinistö Suomen Naiskuoroliiton 70-vuotisjuhlien suojelijaksi

Presidentti Niinistö

Presidentti Niinistö Suomen Naiskuoroliiton 70-vuotisjuhlien suojelijaksi

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö suojelee Lahdessa järjestettävää tapahtumaviikonloppua.

Presidentti lupautui tehtävään Naiskuoroliiton puheenjohtaja Helena Toivaselle lähettämässään kirjeessä.

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on vuosaarelainen tavoitteellisesti harjoitteleva naiskuoro, joka on viimeisten vuosien aikana kehittynyt huomionarvoiseksi kuoroksi maamme naiskuorokentällä. Discantuksen ensimmäinen äänite "Säteitä" julkaistiin 2012 ja ensimmäinen joululevy "Tähtiä hangella" julkaistiin syksyllä 2017. Vuonna 2018 vietimme 40-vuotisjuhlavuotta, jota juhlistimme uudella levyllä, juhlavuoden konsertilla ja kilpamatkalla. Kuoro laulaa monipuolista ohjelmistoa nykysävellyksistä perinteisempään musiikkiin, kansanlauluista viihteellisempään musiikkiin, hengellistä musiikkia unohtamatta. Kuoro konsertoi aktiivisesti ja osallistuu erilaisiin kuorotapahtumiin ja - katselmuksiin. Kuorolla on myös runsaasti kilpailukokemusta: vuonna 2019 Tampereen Sävelessä Discantus palkittiin kahdella hopealla, 2018 Canta al Marissa Discantus palkittiin hopeadiplomeilla, 2015 Discantus palkittiin kolmella hopealla Tampereen Sävelessä, kansainvälisessä kuorokatselmuksessa ja 2014 Discantus valittiin vuoden kellokaskuoroksi.

Kommentointi on suljettu.