Discantus-kuoro

Presidentti Niinistö Suomen Naiskuoroliiton 70-vuotisjuhlien suojelijaksi

Suomen Naiskuoroliitto juhlistaa 70-vuotista taivaltaan 20.-23.3.2015 perustajansa, Anna Mäkelän (1891-1957) kotikaupungissa Lahdessa. Suomen Naiskuoroliitossa on jäseniä yli kaksi tuhatta ja Lahteen saapuu juhlimaan syntymäpäivä heistä yli 800 laulavaa naista.

Lisätietoja www.naiskuoropaivat.com

Presidentti Niinistö Suomen Naiskuoroliiton 70-vuotisjuhlien suojelijaksi

Presidentti Niinistö

Presidentti Niinistö Suomen Naiskuoroliiton 70-vuotisjuhlien suojelijaksi

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö suojelee Lahdessa järjestettävää tapahtumaviikonloppua.

Presidentti lupautui tehtävään Naiskuoroliiton puheenjohtaja Helena Toivaselle lähettämässään kirjeessä.

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on naiskuoro, joka on toimintansa aikana kehittynyt huomionarvoiseksi naiskuoroksi. Sen laaja-alainen ja monipuolinen ohjelmisto vaihtelee perinteisestä kuoromusiikista ja viihdemusiikista moderniin naiskuorokuoromusiikkiin. julkaissut oman äänitteen "Säteitä" ja järjestää vuosittain omia konsertteja.

Kommentointi on suljettu.