Discantus-kuoro

Discantus on laulavaa naisenergiaa!

Kuorot talkoissa -konserttisarjan loppuraportti

Kuorot talkoissa -konserttisarja Uuden Lastensairaalan hyväksi Vuosaaren kirkossa 26.10.2014 ja Kallion kirkossa 2.11.2014

Kiitokset kaikille talkoolaisille ja erityisen suuri kiitos järjestävälle kuorolle Helsingin Lauluveljet.

Tuotto 6281 euroa!

Kuorot talkoissa – Discantus, Lauluveljet, Suomen Kodály-kuoro, Vuosaaren kantaattikuoro ja Kallion kantaattikuoro ovat valmiina esittämään yhdessä Halleluja-kuoron Händelin Messias-oratoriosta. Kuva: Vesa Jakkula.

Kuorot talkoissa – Discantus, Lauluveljet, Suomen Kodály-kuoro, Vuosaaren kantaattikuoro ja Kallion kantaattikuoro ovat valmiina esittämään yhdessä Halleluja-kuoron Händelin Messias-oratoriosta. Kuva: Vesa Jakkula.

Hyväntekeväisyyskonsertit ”KUOROT TALKOISSA” tuottivat siis yhteensä sievoisen summan uuden lastensairaalan hyväksi.

Talkoisiin osallistuneet kuorot

Discantus, joht. Nina Melasalmi
Helsingin Lauluveljet, joht. Tommi Niskala
Suomen Kodály‐kuoro, joht. Julia Lainema
Vuosaaren Kantaattikuoro, joht. Eeva Jurmu
Kallion Kantaattikuoro, joht. Tommi Niskala

Kiitämme

Laulajia johtajineen
Urkusäestäjää Sabine Nieminen
Kirjapaino Tuokinprint Oy
Kallion ja Vuosaaren seurakuntia
Kallion ja Vuosaaren Rotary Klubeja
Uusilastensairaala2017.fi projektin ”primusmoottoria” Anne Berneriä

Toivotamme tälle Suomen juhlavuoden 2017 hankkeelle onnea ja menestystä.

Suuri kiitos myös sinulle ohjelman ostaja, kun tulit kuulemaan kuorojen esityksiä ja kannattamaan samalla tätä arvokasta asiaa!

Tule mukaan talkoisiin, lisätietoja
www.uusilastensairaala2017.fi/tule-talkoisiin 

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on vuosaarelainen tavoitteellisesti harjoitteleva naiskuoro, joka on viimeisten vuosien aikana kehittynyt huomionarvoiseksi kuoroksi maamme naiskuorokentällä. Discantuksen ensimmäinen äänite "Säteitä" julkaistiin 2012 ja ensimmäinen joululevy "Tähtiä hangella" julkaistiin syksyllä 2017. Vuonna 2018 vietimme 40-vuotisjuhlavuotta, jota juhlistimme uudella levyllä, juhlavuoden konsertilla ja kilpamatkalla. Kuoro laulaa monipuolista ohjelmistoa nykysävellyksistä perinteisempään musiikkiin, kansanlauluista viihteellisempään musiikkiin, hengellistä musiikkia unohtamatta. Kuoro konsertoi aktiivisesti ja osallistuu erilaisiin kuorotapahtumiin ja - katselmuksiin. Kuorolla on myös runsaasti kilpailukokemusta: vuonna 2019 Tampereen Sävelessä Discantus palkittiin kahdella hopealla, 2018 Canta al Marissa Discantus palkittiin hopeadiplomeilla, 2015 Discantus palkittiin kolmella hopealla Tampereen Sävelessä, kansainvälisessä kuorokatselmuksessa ja 2014 Discantus valittiin vuoden kellokaskuoroksi.

Kommentointi on suljettu.