Discantus-kuoro

Joulukonsertti 13.12.2014

Tervetuloa Discantus-kuoron tunnelmalliseen
joulukonserttiin Vuosaaressa 13.12.2014 klo 18:00

Joulukonsertti

Pääsylipun hinta sisältää ohjelman, sekä glögi- ja piparitarjoilun. Konsertin yhteydessä järjestetään myös arpajaiset ja myydään kuoron Säteitä-levyä.

Liput ovelta 15 EUR/kpl tai ennakkoon kuorolaisilta 12 EUR/kpl
Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi.

Kuoroa johtaa Nina Melasalmi

Tervetuloa!
Vuosaaren kirkko, Satamasaarentie 7, Helsinki

Tapahtumasivu Facebookissa
www.facebook.com/events/389155824572818

Lisätietoja
www.discantus.net
www.discantus.net/aanilevy

Lataa esite.pdf Joulukonsertti 13.12.2014

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on Vuosaarelainen tavoitteellisesti harjoitteleva naiskuoro, joka on viimeisten vuosien aikana kehittynyt huomionarvoiseksi kuoroksi maamme naiskuorokentällä. Discantuksen ensimmäinen äänite "Säteitä" julkaistiin 2012 ja ensimmäinen joululevy "Tähtiä hangella" julkaistiin syksyllä 2017. Vuonna 2018 vietämme 40-vuotisjuhlavuotta, jota juhlistamme uudella levyllä, juhlavuoden konsertilla ja kilpamatkalla. Kuoro laulaa monipuolista ohjelmistoa nykysävellyksistä perinteisempään musiikkiin, kansanlauluista viihteellisempään musiikkiin, hengellistä musiikkia unohtamatta. Kuoro konsertoi aktiivisesti ja osallistuu erilaisiin kuorotapahtumiin ja - katselmuksiin. Vuonna 2015 Discantus palkittiin kolmella hopealla Tampereen Sävel, kansainvälisessä kuorokatselmuksessa ja 2014 Discantus valittiin vuoden kellokaskuoroksi.

Kommentointi on suljettu.