Discantus-kuoro

Discantus-kuoroon haetaan uusia laulajia

Kausi alkaa kuoroon pyrkijäisillä to 28.8. klo 17:30 alkaen. Merirasti-kappeli, Jaluspolku 3, Helsinki

Discantus-kuoroon voi tulla osallistumalla pyrkijäisiin, mieti valmiiksi joku laulu, jonka haluat laulaa näytteeksi laulutaidostasi. Uudelta laulajalta edellytämme lauluharrastukseen sitoutumista, harjoittelemme torstaisin klo 18-21 välisenä aikana.

Tule rohkeasti mukaan, nuotinlukutaito ja aiempi kuorolaulukokemus on suotavaa, mutta ei pakollista!

Lisätietoja Nina Melasalmi, puh. 050 363 2171

Katso myös:
www.discantus.net
www.facebook.com/discantus.kuoro

Vuosaari-lehdessä 27/2014 julkaistu artikkeli. Teksti Kaija Hapuoja ja kuva Janina Nyman

Vuosaari-lehti-27-2014

Vuosaari-lehti-27-2014

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on Vuosaarelainen tavoitteellisesti harjoitteleva naiskuoro, joka on viimeisten vuosien aikana kehittynyt huomionarvoiseksi kuoroksi maamme naiskuorokentällä. Discantuksen ensimmäinen äänite "Säteitä" julkaistiin 2012 ja ensimmäinen joululevy "Tähtiä hangella" julkaistiin syksyllä 2017. Vuonna 2018 vietämme 40-vuotisjuhlavuotta, jota juhlistamme uudella levyllä, juhlavuoden konsertilla ja kilpamatkalla. Kuoro laulaa monipuolista ohjelmistoa nykysävellyksistä perinteisempään musiikkiin, kansanlauluista viihteellisempään musiikkiin, hengellistä musiikkia unohtamatta. Kuoro konsertoi aktiivisesti ja osallistuu erilaisiin kuorotapahtumiin ja - katselmuksiin. Vuonna 2015 Discantus palkittiin kolmella hopealla Tampereen Sävel, kansainvälisessä kuorokatselmuksessa ja 2014 Discantus valittiin vuoden kellokaskuoroksi.

Kommentointi on suljettu.