Discantus-kuoro

Laulujen lähteillä -kevätkonsertti

Laulujen lähteillä

18. toukokuuta 2014 klo 18:00
Meri-Rastilan ala-asteen koulu, Jaluspolku 3, Helsinki

Discantus -kuoro on tavoitteellisesti harjoitteleva joukko taitavia naisia, jotka tinkimättömästi ponnistelevat kohti yhteisiä tavoitteita. Kuoro on kehittynyt huimilla harppauksilla viimeisten vuosien aikana, ja se näkyy myös konserteissamme. Kuoroa johtaa musiikin maisteri Nina Melasalmi.

Liput 10 EUR ovelta

Konsertin jälkeen mehu- ja pullatarjoilu

Järjestämme myös arpajaiset, joissa arvotaan keväisiä herkkukoreja

Tervetuloa!

Lataa esite Laulujen_lahteilla-2014

 

 

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on Vuosaarelainen tavoitteellisesti harjoitteleva naiskuoro, joka on viimeisten vuosien aikana kehittynyt huomionarvoiseksi kuoroksi maamme naiskuorokentällä. Discantuksen ensimmäinen äänite "Säteitä" julkaistiin 2012 ja ensimmäinen joululevy "Tähtiä hangella" julkaistiin syksyllä 2017. Vuonna 2018 vietämme 40-vuotisjuhlavuotta, jota juhlistamme uudella levyllä, juhlavuoden konsertilla ja kilpamatkalla. Kuoro laulaa monipuolista ohjelmistoa nykysävellyksistä perinteisempään musiikkiin, kansanlauluista viihteellisempään musiikkiin, hengellistä musiikkia unohtamatta. Kuoro konsertoi aktiivisesti ja osallistuu erilaisiin kuorotapahtumiin ja - katselmuksiin. Vuonna 2015 Discantus palkittiin kolmella hopealla Tampereen Sävel, kansainvälisessä kuorokatselmuksessa ja 2014 Discantus valittiin vuoden kellokaskuoroksi.

Kommentointi on suljettu.