Discantus-kuoro

Laulujen lähteillä -kevätkonsertti

Laulujen lähteillä

18. toukokuuta 2014 klo 18:00
Meri-Rastilan ala-asteen koulu, Jaluspolku 3, Helsinki

Discantus -kuoro on tavoitteellisesti harjoitteleva joukko taitavia naisia, jotka tinkimättömästi ponnistelevat kohti yhteisiä tavoitteita. Kuoro on kehittynyt huimilla harppauksilla viimeisten vuosien aikana, ja se näkyy myös konserteissamme. Kuoroa johtaa musiikin maisteri Nina Melasalmi.

Liput 10 EUR ovelta

Konsertin jälkeen mehu- ja pullatarjoilu

Järjestämme myös arpajaiset, joissa arvotaan keväisiä herkkukoreja

Tervetuloa!

Lataa esite Laulujen_lahteilla-2014

 

 

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on naiskuoro, joka on toimintansa aikana kehittynyt huomionarvoiseksi naiskuoroksi. Sen laaja-alainen ja monipuolinen ohjelmisto vaihtelee perinteisestä kuoromusiikista ja viihdemusiikista moderniin naiskuorokuoromusiikkiin. julkaissut oman äänitteen "Säteitä" ja järjestää vuosittain omia konsertteja.

Kommentointi on suljettu.