Discantus-kuoro

Yhteisvastuukonsertti Vuosaaren kirkolla

Yhteisvastuukonsertti

2.2.2014 klo 18:00 – 19:00 Vuosaaren kirkko

Kuorojen konsertti Vuosaaren kirkossa

Naiskuoro Discantus
Vuosaaren Kantaattikuoro
Kodaly-kuoro ja
Uusi laulu -kuoro

Kolehti yhteisvastuukeräykselle
Lisätietoja: www.helsinginseurakunnat.fi/seurakunnat/vuosaari.html

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on Vuosaarelainen tavoitteellisesti harjoitteleva naiskuoro, joka on viimeisten vuosien aikana kehittynyt huomionarvoiseksi kuoroksi maamme naiskuorokentällä. Discantuksen ensimmäinen äänite "Säteitä" julkaistiin 2012 ja ensimmäinen joululevy "Tähtiä hangella" julkaistiin syksyllä 2017. Vuonna 2018 vietämme 40-vuotisjuhlavuotta, jota juhlistamme uudella levyllä, juhlavuoden konsertilla ja kilpamatkalla. Kuoro laulaa monipuolista ohjelmistoa nykysävellyksistä perinteisempään musiikkiin, kansanlauluista viihteellisempään musiikkiin, hengellistä musiikkia unohtamatta. Kuoro konsertoi aktiivisesti ja osallistuu erilaisiin kuorotapahtumiin ja - katselmuksiin. Vuonna 2015 Discantus palkittiin kolmella hopealla Tampereen Sävel, kansainvälisessä kuorokatselmuksessa ja 2014 Discantus valittiin vuoden kellokaskuoroksi.

Kommentointi on suljettu.