Discantus-kuoro

Kuoroon liittyminen (pyrkijäiset)

Tervetuloa koelauluun Merirasti-kappeliin 22.8.2013
klo 17:30 – 18:30 tai ota yhteyttä!

Discantus-2013Kuoro harjoittelee torstai-iltaisin ja lisäksi pidämme muutamia viikonloppuharjoituksia vuodessa.

Tule rohkeasti mukaan, nuotinlukutaito on suotavaa, mutta ei pakollista!

discantus.net/yhteystiedot

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on Vuosaarelainen tavoitteellisesti harjoitteleva naiskuoro, joka on viimeisten vuosien aikana kehittynyt huomionarvoiseksi kuoroksi maamme naiskuorokentällä. Discantuksen ensimmäinen äänite Säteitä julkaistiin 2012, ja ensi jouluksi ilmestyy joululevy "Tähtiä hangella", kuoron juhlistaessa 40 vuotista historiaansa. Kuoro laulaa monipuolista ohjelmistoa nykysävellyksistä perinteisempään musiikkiin, kansanlauluista viihteellisempään musiikkiin, hengellistä musiikkia unohtamatta. Kuoro konsertoi aktiivisesti ja osallistuu erilaisiin kuorotapahtumiin ja - katselmuksiin. Vuonna 2015 Discantus palkittiin kolmella hopealla Tampereen Sävel, kansainvälisessä kuorokatselmuksessa ja 2014 Discantus valittiin vuoden kellokaskuoroksi.

Kommentointi on suljettu.