Discantus-kuoro

Discantus on laulavaa naisenergiaa!

Konsertti Sibelius-Akatemiassa 4.5.2013

Konsertti Sibelius-Akatemian konserttisalissa

Milloin: la 4. touko 2013 klo 14:00 – 16:00

Missä: Pohjoinen Rautatienkatu 9, Helsinki

Kuoronjohdon B-tutkinto konsertissa Sibelius- Akatemian R talon konserttisalissa esiintyvät:  Discantus klo 14.00, Kamarikuoro Laurus klo 14.30, Tikkurilan laulajat klo 15.00 ja Puotin Laulu klo 15.30.

Konsertti on avoin ja ilmainen kaikille halukkaille kuulijoille.

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on vuosaarelainen tavoitteellisesti harjoitteleva naiskuoro, joka on viimeisten vuosien aikana kehittynyt huomionarvoiseksi kuoroksi maamme naiskuorokentällä. Discantuksen ensimmäinen äänite "Säteitä" julkaistiin 2012 ja ensimmäinen joululevy "Tähtiä hangella" julkaistiin syksyllä 2017. Vuonna 2018 vietimme 40-vuotisjuhlavuotta, jota juhlistimme uudella levyllä, juhlavuoden konsertilla ja kilpamatkalla. Kuoro laulaa monipuolista ohjelmistoa nykysävellyksistä perinteisempään musiikkiin, kansanlauluista viihteellisempään musiikkiin, hengellistä musiikkia unohtamatta. Kuoro konsertoi aktiivisesti ja osallistuu erilaisiin kuorotapahtumiin ja - katselmuksiin. Kuorolla on myös runsaasti kilpailukokemusta: vuonna 2019 Tampereen Sävelessä Discantus palkittiin kahdella hopealla, 2018 Canta al Marissa Discantus palkittiin hopeadiplomeilla, 2015 Discantus palkittiin kolmella hopealla Tampereen Sävelessä, kansainvälisessä kuorokatselmuksessa ja 2014 Discantus valittiin vuoden kellokaskuoroksi.

Kommentointi on suljettu.