Discantus-kuoro

Konsertti Sibelius-Akatemiassa 4.5.2013

Konsertti Sibelius-Akatemian konserttisalissa

Milloin: la 4. touko 2013 klo 14:00 – 16:00

Missä: Pohjoinen Rautatienkatu 9, Helsinki

Kuoronjohdon B-tutkinto konsertissa Sibelius- Akatemian R talon konserttisalissa esiintyvät:  Discantus klo 14.00, Kamarikuoro Laurus klo 14.30, Tikkurilan laulajat klo 15.00 ja Puotin Laulu klo 15.30.

Konsertti on avoin ja ilmainen kaikille halukkaille kuulijoille.

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on naiskuoro, joka on toimintansa aikana kehittynyt huomionarvoiseksi naiskuoroksi. Sen laaja-alainen ja monipuolinen ohjelmisto vaihtelee perinteisestä kuoromusiikista ja viihdemusiikista moderniin naiskuorokuoromusiikkiin. julkaissut oman äänitteen "Säteitä" ja järjestää vuosittain omia konsertteja.

Kommentointi on suljettu.