Discantus-kuoro

Kevätkonsertti Espoon mieslaulajien kanssa 11.5.2013

Kevätkonsertti – Kunnianosoitus Kalevalalle, kesälle ja tietenkin rakkaudelle

la 11.5.2013 klo 17:00

Uusi Paviljonki, Läntinen koulupolku 3, 02700 Kauniainen

Espoon Mieslaulajat ja Discantus konsertoivat yhdessä Kauniaisten Uudessa Paviljongissa

Liput: 15 eur kuorolaisilta, discantusry@gmail.com tai liput.esmila@gmail.com

Kevätkonsertti Uusi Paviljonki 11.5.2013

Kevätkonsertti Uusi Paviljonki 11.5.2013

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on Vuosaarelainen tavoitteellisesti harjoitteleva naiskuoro, joka on viimeisten vuosien aikana kehittynyt huomionarvoiseksi kuoroksi maamme naiskuorokentällä. Discantuksen ensimmäinen äänite "Säteitä" julkaistiin 2012 ja ensimmäinen joululevy "Tähtiä hangella" julkaistiin syksyllä 2017. Vuonna 2018 vietämme 40-vuotisjuhlavuotta, jota juhlistamme uudella levyllä, juhlavuoden konsertilla ja kilpamatkalla. Kuoro laulaa monipuolista ohjelmistoa nykysävellyksistä perinteisempään musiikkiin, kansanlauluista viihteellisempään musiikkiin, hengellistä musiikkia unohtamatta. Kuoro konsertoi aktiivisesti ja osallistuu erilaisiin kuorotapahtumiin ja - katselmuksiin. Vuonna 2015 Discantus palkittiin kolmella hopealla Tampereen Sävel, kansainvälisessä kuorokatselmuksessa ja 2014 Discantus valittiin vuoden kellokaskuoroksi.

Kommentointi on suljettu.