Discantus-kuoro

Viihdekonsertti Heiluvat helmat ja kopisevat korot 10.3.2013

Viihteellinen konsertti Meri-Rastilan ala-asteen koululla

Milloin: su 10. maalis 2013 klo 18:00

Missä: Meri-rastilan ala-asteen koulu, Jaluspolku 3, 00980 Helsinki

Discantuksen ja Riihimäen Naislaulajien yhteinen viihdekonsertti.
Kuoroja johtaa Nina Melasalmi

Kirjoittaja: Discantus-kuoro

Discantus on Vuosaarelainen tavoitteellisesti harjoitteleva naiskuoro, joka on viimeisten vuosien aikana kehittynyt huomionarvoiseksi kuoroksi maamme naiskuorokentällä. Discantuksen ensimmäinen äänite Säteitä julkaistiin 2012, ja ensi jouluksi ilmestyy joululevy "Tähtiä hangella", kuoron juhlistaessa 40 vuotista historiaansa. Kuoro laulaa monipuolista ohjelmistoa nykysävellyksistä perinteisempään musiikkiin, kansanlauluista viihteellisempään musiikkiin, hengellistä musiikkia unohtamatta. Kuoro konsertoi aktiivisesti ja osallistuu erilaisiin kuorotapahtumiin ja - katselmuksiin. Vuonna 2015 Discantus palkittiin kolmella hopealla Tampereen Sävel, kansainvälisessä kuorokatselmuksessa ja 2014 Discantus valittiin vuoden kellokaskuoroksi.

Kommentointi on suljettu.